Blog updates

Latest news & updates
Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyyskysely 2021 / tuloksia

12.4.2021

Toteutimme keväällä 2021 asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka tarkoituksena oli kartoittaa hoivasänkyjä vuokranneiden ja ostaneiden asiakkaiden näkemyksiä tilaus- ja toimitusprosessin sujuvuudesta.

Kysely lähetettiin tekstiviestitse vuosina 2018-2021 sängyn tilanneille asiakkaillemme. Vastausprosentti oli kohderyhmä huomioiden kohtalainen noin 22%. Kysely oli lyhyt ja se sisälsi vain neljä kysymystä, jotta vastaaminen hoitui helposti ja nopeasti myös kännykkää käyttäen.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset olivat hyvin positiivisia ja valtaosa koki tilaamisen ja toimituksen sujuneen hyvin. Vastaajista 96% oli sitä mieltä, että tilatun sängyn toimitus sujui mallikkaasti. Jopa 98% totesi sängyn tilaamisen olleen helppoa.

Kyselyssä kartoitettiin myös sitä, mitä kautta tieto yleensä kulkeutuu Lojerin vuokrattavista ja myytävistä sängyistä. Suurin osa (72%) kertoi etsineensä itse sänkyä netistä, ja sitä kautta löytäneensä tiensä www.seniorikalusteet.fi -sivustolle. Loput vastaajista olivat päätyneet tilaamaan tuttavien, apuvälinekeskuksen tai palvelutalon henkilökunnan suositusten kautta (28%).

Paljon kehuja saivat etenkin sänkyjen laatu, kotimaisuus, tyylikkyys ja monipuoliset ominaisuudet. Iso osa vastaajista arvosti vuokrausmahdollisuutta ennen lopullista ostopäätöstä. Lyhyt toimitusaika nousi useissa vastauksissa esiin, ja sänky koettiin erittäin toimivana ratkaisuna erilaisissa elämäntilanteissa.

Pääset tutustumaan kyselyn tuloksiin tarkemmin tästä linkistä »

Alta löytyy muutamia avoimia palautteita, joita saimme kyselyssä:

” Palvelutalolla kehuttiin sitä. Olimme todella tyytyväisiä siihen sekä toimituspalveluun! Voimme lämpimästi suositella Lojer tuotteita muillekin.”

” Laadun ja hinnan suhde hyvä. Sängyt kestäviä, käytännöllisiä ja kotiinkin sopivia. Uskalsin ostaa, kun tunsin tuotteen. Osamaksu- vuokrausmahdollisuus myös kätevä.”

” Googlasin hakusanalla sairaalasängyt ja löysin ensimmäisten hakujen yhteydessä Lojerin, katsoin hyvät kuvat ja soitin suoraan vaihteeseen ja sain asiantuntevaa huippupalvelua virkailijalta liittyen ihan sängynvalintaan, patjavalitoihin yms. Suosittelen Loyeria, nopea ja erinomainen toimitus.”

” Vuokraus oli mahdollista, ei tarvinnut ostaa. Sängyn toiminnot monipuoliset, ulkonäkö kaunis, kotiympäristöön sopiva.”

” Laadukas, säädettävä, kotimainen! Erittäin helppo kuljettaa. Palvelunne oli koko ajan ihan huippu hyvää, kiitos siitä!”

” Paras tuote ratkaisi tilanteen! Kiitos siitä ja erityiskiitos sängyn tuoneelle ja poisvieneelle.”

” Kotimainen. Valmistus naapurikunnassa, Kempeleessä eli paikallinen työllistäjä. Kotimaista koivua. Selkeä netti-esittely.”

” Kaikki sujui loistavasti,että täysi kymppi kaikista vaiheista tilauksesta lähtien,kiitos!”

Write a Comment

Kysy lisää!