Seniorisänky

– ykkösluokan makuupaikka

Sujuva koti tukee hyvää ja laadukasta elämää. Moottoroidun seniorisängyn korkeutta ja asentoa voi säätää helposti nappia painamalla esimerkiksi istuma- tai lukuasentoon. Seniorisängyn saa laskettua 30 cm:n korkeuteen, mikä helpottaa sänkyyn nousemista ja parantaa turvallisuutta myös öisin. 

Turvallista nukkumista

Helppokäyttöinen moottoroitu seniorisänky auttaa sängystä nousemiseen ja sinne kipuamiseen. Seniorisänky turvaa kunnon yöunet, päivätorkut ja huilaushetket – käyttäjä voi halutessaan itse nostaa sängyn puulaidat paikoilleen.

Sekä Modux- että ScanAfia XHS -seniorisängyt laskeutuvat erittäin alas, joten niihin on helppo kivuta. Yöksi sänky voidaan laskea 30cm:n korkeuteen turvallisuutta parantamaan. Sängyt ovat lääkinnällisiä CE-merkittyjä laitteita.

Seniorisänky ylläpitää toimintakykyä

Modux- ja ScanAfia XHS -sängyt edistävät ja ylläpitävät seniorikansalaisten toimintakykyä. Esimerkiksi TV:n katselu tai lukeminen onnistuu sängystä käsin mainiosti sängyn istuma- tai lukuasennossa. 

Seniorisängyt istuvat kodin sisustukseen mainiosti. Tarvittaessa sänkyjä voi testata Lojer-toimipisteissä Sastamalassa, Kempeleessä, Hollolassa ja Vantaalla.

Ilmainen kotiinkuljetus ja käyttöopastus Modux-sängyille

Kotimaisen ja laadukkaan Modux-seniorisängyn voi tilata kätevästi kotiin verkosta – ilmaisella kotiinkuljetuksella ja käyttöopastuksella. Tuomme sängyn kotiisi ja asennamme sen paikoilleen.

Modux-seniorisängyt ovat myös vuokrattavissa, jos sängyn ostaminen tuntuu liian suurelta investoinnilta. Voit tehdä ostopäätöksen myöhemmin ja hyvitämme sinulle siihen mennessä maksamasi vuokrat.

Vertaa ja valitse sopiva

Modux
ScanAfia XHS
Käyttötarve on jatkuvaa
X
X
Makuuhuone sijaitsee katutasossa/
ensimmäisessä kerroksessa
X
Makuuhuone ei sijaitse katutasossa/
ensimmäisessä kerroksessa
X
Oviaukon leveys on alle 92 cm
X
Käyttäjä painaa yli 135 kiloa
X
Kysy lisää!