Lojer-konserni

Lojer haluaa olla elämänmakuisen senioriasumisen edelläkävijä, joka tarjoaa onnellisen käyttäjäkokemuksen joka tilanteessa. 

Lojer Sastamalan tehdas -näkymä

Lojer suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkeatasoisia terveydenhuollon ja hyvinvointipalveluiden kalusteita niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Lojer on Suomen sairaala- ja hoitokalusteiden markkinajohtaja ja alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Meillä on useiden vuosikymmenien kokemus terveydenhuollon laitteiden ja kalusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Lojer on suomalaisessa yksityisessä omistuksessa, ja tuotantoyksikkömme sijaitsevat Sastamalassa ja Kempeleessä.

Joka viides suomalainen on nyt vähintään 65-vuotias. Valtio kannustaa varttuneita kotona asumiseen. Lojer haluaa olla 100-vuotiaan Suomen työssä mukana tarjoamalla senioreille ykkösluokan sänkyjä, jotka tukevat ja ylläpitävät käyttäjien toimintakykyä. Tarjoamme mahdollisuuden sänkyjen vuokraamiseen edulliseen kuukausihintaan, mikä on toimialalla uusi toimintamalli.

Kotimaista laatua suunnittelusta valmistukseen
Kaikki Lojer-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa – ainoana hoitokalusteiden valmistajana Suomessa. Voimme varmistua tuotteiden loistavasta laadusta, kun hallitsemme tuotantoketjua aina omasta valimosta kokoonpanoon ja logistiikkaan asti.

Kysy lisää!