Kokemuksia

”Sänky toimii mahdottoman hyvin ja meikäläinenkin ymmärtää mistä nappulasta pitää painaa. Kätevää, kun jalat saa eri asentoon. Ennen pistettiin tyynyä taipeeseen, enää ei tarvitse. Sängyn saa tarvittaessa hyvään istuma-asentoon ja korkeuden vaihtelu on tärkeää myös. Minusta sänky on ihan mainio, varsinkin tavallisen sängyn jälkeen. Tokihan kotimaisuus on aina valttia. Ja hyvänen aika, tämä automaattisuus: saa nappia painamalla homman hoitumaan!”

Pirkko, omainen

“Sängyssä pitää olla hyvä nukkua. Tällainen moottorisänky auttaa sängystä nousemiseen ja sänkyyn menoon, kun saa ensin laskettua tai nostettua sängyn sopivalle tasolle. Sähköistä säätöä on helppo käyttää. Ilmainen kotiinkuljetus on hyvä – ja mitä pidempi takuu, sen parempi. Kyllä minä kotimaisen kannalla olen aina.”

Keijo, seniori ja omainen

“Netistä sänkyä ensimmäisenä lähtee katsomaan. Ilmainen kotiinkuljetus on tärkeä, kun tuskin itse pystyisi sänkyä raahailemaan pitkin rappukäytäviä. Kotimaisuus ja kaupan päälle tuleva käyttökoulutus ovat plussaa myös.”

Martti, seniori

“Istuessa väsyy, niin pitää välillä levätä ja lepuuttaa jalkojaan. Särky ja kolotus helpottaa, kun saa säädettyä sänkyä ja jalat korkeammalle makuuasennossa. Lehtiä luen usein sängyssä. Lukuasento on ihan hyvä ja samalla lepää jalatkin. Ensin ajattelin, että mitenkähän tottuu lukemaan ja huilaamaan, mutta hyvin on sujunut. Koko matkan molemmin puolin sänkyä on onneksi puinen tuki, josta saa kiinni.”

Seija, seniori

“Tämä on hyvä sänky, jossa saa hyvin nukuttua ja pääsen ylös ilman apua. Saan yölläkin päätä nostettua ja laskettua, ja minun on hyvä kääntyä tässä. Kun voi säätää tarpeeksi alas, niin ei tule niskat kipeäksi. Hyvin on nämä vuodet toiminu, kun eihän tällä nyt mitään rallia ajella, mikä tietysti lastenlapsille olisi mukavaa.”

Veli-Matti, seniori

“Helpolla säädettävyydellä on iso merkitys, kun sängynpäädyn saa ylös. Moni tykkää nukkua siten, että pääty on hieman koholla. Sängyn säätämisellä tuetaan myös käyttäjän liikkumista ja omatoimisuutta, sillä sängystä nousu on helpompaa. On tärkeää, että sänky tukee käyttäjän nukkumista. Myös puulaitojen kestävyys on tärkeää. Fyysisesti hyväkuntoisillakin on hyvä olla säädettävä sänky. Olen nukkunut itsekin tällaisessa.”

Niina, palveluvastaava, 19 vuotta alalla

“Tilat ja apuvälineet helpottavat työtämme sekä asiakkaan päivärytmiä ja arkea. Sänky on tärkeää saada ergonomisesti oikealle hoitotasolle, sillä hoitajat ovat eripituisia. Tätä työtä pitää tehdä vielä pitkään, joten on tärkeää ettei riko itseään. Patjan taipuminen lisää asiakasmukavuutta, kun saa oikean polvikulman ja patja mukautuu käyttäjän mukaan. Ilman näitä toimintoja työmme olisi fyysisesti huomattavasti raskaampaa ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden omatoimisuus kärsisi.”

Mari, hoitaja, 15 vuotta alalla

“Sänky on tärkeä palanen arjen sujuvuudessa. Onnellinen työpäivä koostuu siitä, että on tarpeeksi työntekijöitä sekä toimivat apuvälineet ja sängyt. On todella tärkeää saada sänky itselle sopivalle tasolle, ettei se ole liian matalalla tai korkealla. Perushoitoa on hankala tehdä, jos työasento ei ole hyvä. Yksilöllisyys toteutuu Lojer-sängyissä selkeästi ja hyvin. Käyttäjälle puu on materiaalina mukavampi kuin rauta. Kaunis sänky luo myös viihtyisyyttä huoneeseen.”

Marita, hoitaja, 15 vuotta alalla

“Lojer-sängyt ovat ergonomisesti todella hyvät. Ne saa laskettua alemmas kuin meidän vanhat sängyt, ja sähköisten sänkyjen käyttö on kevyempää. Kun kiertoliikkeet jäävät pois, niin siinä säästää itseään. Varttuneemmalle väelle sänky on tärkeä, kun he nukkuvat lisäksi päiväunet. Vaikuttaahan se käyttäjän vireyteen, kun nukkuu hyvin hyvässä sängyssä. Hoitajan arki olisi paljon raskaampaa ilman näitä ominaisuuksia. Olen kokenut sen ajan, joten tiedän mitä se on.”

Pirjo, hoitaja, 36 vuotta alalla

Vuokraa ensin, osta sitten!

Täysimääräinen hyvitys

Lojer-seniorisängyt ovat myös vuokrattavissa. Lojer tarjoaa mahdollisuuden kotona asumiseen alle satasella kuussa. Mikäli teet ostopäätöksen vuoden kuluessa, hyvitämme siihen asti maksetut vuokrat täysimääräisesti. Jos haluat ostaa Modux-seniorisängyn esimerkiksi 9 kuukauden vuokra-ajan jälkeen, hyvitämme ostohinnasta 891 € (9 kk x 99 €)

Toimitus perille asti jopa viidessä päivässä

Modux-seniorisänky toimitetaan kasattuna jopa viidessä päivässä – annamme arvion toimitusajasta tilauksen yhteydessä. Käyttöopastus ja kotiinkuljetus tulevat kaupan päälle. Sänkyjä voi halutessaan testata Lojer-toimipisteissä Espoossa, Kempeleessä, Hollolassa ja Sastamalassa.

Ilmainen kotiinkuljetus ja käyttöopastus Modux-sängyille

Kannamme Modux-sängyn kotiisi veloituksetta ja asennamme sen paikoilleen.

Modux-sängyissä 14 pv palautusoikeus

Modux-seniorisänky 99 €/kk tai 2580 €

ScanAfia XHS -seniorisänky 2995 €

Huom! Nykyään XHS-sängyt kuluttajille myy Isku.
Voit tutustua XHS-sänkyyn Iskun myymälöissä ympäri Suomen!

Vuokra veloitetaan 3 kk:n jaksoissa. Minimivuokra-aika 3 kk.

Seniorisänky
Kysy lisää!