”Googlasin hakusanalla sairaalasängyt ja löysin ensimmäisten hakujen yhteydessä Lojerin, katsoin hyvät kuvat ja soitin suoraan vaihteeseen ja sain asiantuntevaa huippupalvelua virkailijalta liittyen ihan sängynvalintaan, patjavalitoihin yms. Suosittelen Loyeria, nopea ja erinomainen toimitus.”

”Yleensä huonekaluliikkeessä toimitus on niin vaikeaa aina, mutta teillä se sujui kuin valssi kesällä.”

”Laadukas, säädettävä, kotimainen! Erittäin helppo kuljettaa. Palvelunne oli koko ajan ihan huippu hyvää, kiitos siitä!”

”Vuokraus oli mahdollista, ei tarvinnut ostaa. Sängyn toiminnot monipuoliset, ulkonäkö kaunis, kotiympäristöön sopiva. Sastamalalainen, tuttu firma..”

”Mahdollisuus vuokrata sänky, ajan kanssa voi ostaa sen itselleen. Toimitus oli nopeaa ja palvelu hyvää.”

”Se ei muistuttanut sairaalasänkyjä. On tyylikäs. Sääli tuli vain kantajia, kun piti raahata painava sänky yläkertaan.”

”Sänky on kotimainen, varaosien saanti helpompaa, laatu hyvä, toimitusvarma, kestävä, tyylikäs ja jälleenmyynti hyvä kun oma tarve loppuu.”

”Se on hyvä sänky kun siinä on eri säätömahdollisuuksia ja siitä on helppo nousta kun sen saa hyvälle korkeudelle”

Asiakastyytyväisyyskysely 2021 (Pääset tutustumaan kyselyn tuloksiin tarkemmin tästä linkistä »)

”Sänky toimii mahdottoman hyvin ja meikäläinenkin ymmärtää mistä nappulasta pitää painaa. Kätevää, kun jalat saa eri asentoon. Ennen pistettiin tyynyä taipeeseen, enää ei tarvitse. Sängyn saa tarvittaessa hyvään istuma-asentoon ja korkeuden vaihtelu on tärkeää myös. Minusta sänky on ihan mainio, varsinkin tavallisen sängyn jälkeen. Tokihan kotimaisuus on aina valttia. Ja hyvänen aika, tämä automaattisuus: saa nappia painamalla homman hoitumaan!”

Pirkko, omainen

“Sängyssä pitää olla hyvä nukkua. Tällainen moottorisänky auttaa sängystä nousemiseen ja sänkyyn menoon, kun saa ensin laskettua tai nostettua sängyn sopivalle tasolle. Sähköistä säätöä on helppo käyttää. Ilmainen kotiinkuljetus on hyvä – ja mitä pidempi takuu, sen parempi. Kyllä minä kotimaisen kannalla olen aina.”

Keijo, seniori ja omainen

“Netistä sänkyä ensimmäisenä lähtee katsomaan. Ilmainen kotiinkuljetus on tärkeä, kun tuskin itse pystyisi sänkyä raahailemaan pitkin rappukäytäviä. Kotimaisuus ja kaupan päälle tuleva käyttökoulutus ovat plussaa myös.”

Martti, seniori

“Istuessa väsyy, niin pitää välillä levätä ja lepuuttaa jalkojaan. Särky ja kolotus helpottaa, kun saa säädettyä sänkyä ja jalat korkeammalle makuuasennossa. Lehtiä luen usein sängyssä. Lukuasento on ihan hyvä ja samalla lepää jalatkin. Ensin ajattelin, että mitenkähän tottuu lukemaan ja huilaamaan, mutta hyvin on sujunut. Koko matkan molemmin puolin sänkyä on onneksi puinen tuki, josta saa kiinni.”

Seija, seniori

“Tämä on hyvä sänky, jossa saa hyvin nukuttua ja pääsen ylös ilman apua. Saan yölläkin päätä nostettua ja laskettua, ja minun on hyvä kääntyä tässä. Kun voi säätää tarpeeksi alas, niin ei tule niskat kipeäksi. Hyvin on nämä vuodet toiminu, kun eihän tällä nyt mitään rallia ajella, mikä tietysti lastenlapsille olisi mukavaa.”

Veli-Matti, seniori

“Helpolla säädettävyydellä on iso merkitys, kun sängynpäädyn saa ylös. Moni tykkää nukkua siten, että pääty on hieman koholla. Sängyn säätämisellä tuetaan myös käyttäjän liikkumista ja omatoimisuutta, sillä sängystä nousu on helpompaa. On tärkeää, että sänky tukee käyttäjän nukkumista. Myös puulaitojen kestävyys on tärkeää. Fyysisesti hyväkuntoisillakin on hyvä olla säädettävä sänky. Olen nukkunut itsekin tällaisessa.”

Niina, palveluvastaava, 19 vuotta alalla

“Tilat ja apuvälineet helpottavat työtämme sekä asiakkaan päivärytmiä ja arkea. Sänky on tärkeää saada ergonomisesti oikealle hoitotasolle, sillä hoitajat ovat eripituisia. Tätä työtä pitää tehdä vielä pitkään, joten on tärkeää ettei riko itseään. Patjan taipuminen lisää asiakasmukavuutta, kun saa oikean polvikulman ja patja mukautuu käyttäjän mukaan. Ilman näitä toimintoja työmme olisi fyysisesti huomattavasti raskaampaa ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden omatoimisuus kärsisi.”

Mari, hoitaja, 15 vuotta alalla

“Sänky on tärkeä palanen arjen sujuvuudessa. Onnellinen työpäivä koostuu siitä, että on tarpeeksi työntekijöitä sekä toimivat apuvälineet ja sängyt. On todella tärkeää saada sänky itselle sopivalle tasolle, ettei se ole liian matalalla tai korkealla. Perushoitoa on hankala tehdä, jos työasento ei ole hyvä. Yksilöllisyys toteutuu Lojer-sängyissä selkeästi ja hyvin. Käyttäjälle puu on materiaalina mukavampi kuin rauta. Kaunis sänky luo myös viihtyisyyttä huoneeseen.”

Marita, hoitaja, 15 vuotta alalla

“Lojer-sängyt ovat ergonomisesti todella hyvät. Ne saa laskettua alemmas kuin meidän vanhat sängyt, ja sähköisten sänkyjen käyttö on kevyempää. Kun kiertoliikkeet jäävät pois, niin siinä säästää itseään. Varttuneemmalle väelle sänky on tärkeä, kun he nukkuvat lisäksi päiväunet. Vaikuttaahan se käyttäjän vireyteen, kun nukkuu hyvin hyvässä sängyssä. Hoitajan arki olisi paljon raskaampaa ilman näitä ominaisuuksia. Olen kokenut sen ajan, joten tiedän mitä se on.”

Pirjo, hoitaja, 36 vuotta alalla

Modux-sängyissä 14 pv palautusoikeus

Modux-seniorisänky 99 €/kk tai 2580 €

ScanAfia XHS -seniorisänky 2995 €

Vuokra veloitetaan 3 kk:n jaksoissa. Minimivuokra-aika 3 kk.

Seniorisänky
Kysy lisää!