Blog updates

Latest news & updates
Ajankohtaista

XHS-sänky myynnissä Iskun liikkeissä

12.10.2017

Lojerin XHS-seniorisänky lisävarusteineen tulee myyntiin Iskun isoimpiin myymälöihin lokakuun lopusta lähtien. Sänky on myynnissä Vantaalla Kauppakeskus Viisarin ja Porttipuiston myymälöissä, Helsingissä Lanternan ja Stockmannin myymälöissä, Lahden Paavolan myymälässä, Tampereella Sammonkadun myymälässä sekä Espoon ja Oulun Isku-myymälöissä.

– Lojerin XHS-seniorisänky sopii hyvin valikoimaamme. Olemme pikku hiljaa laajentamassa senioreille suunnattua tuotevalikoimaamme. Kävimme tutustumassa Lojerin tehtaalla ja sängyn laatu vakuutti meidät, joten päädyimme ottamaan sen myyntiin valikoituihin myymälöihin, Isku Koti Oy:n kehityspäällikkö Juha Pellikka sanoo.

Iskulle tärkeää oli, että kumppani on kotimainen valmistaja.

– Haluamme osaltamme tukea suomalaista työtä ja suunnittelua, mikä näkyy kumppaneiden valinnassa ja omassa valmistuksessamme.

Write a Comment

Kysy lisää!